top of page
Bygg Solution & Service AS

Tjenester

NYBYGG

Bygg Solution & Service har oppført nybygg både lokalt og over Norge siden 2015. Vi arbeider som total entreprenør og sammen med gode samarbeidspartnere leverer vi komplette løsninger til private og offentlige kunder.

Vi tilbyr fullstendig prosjektering til:

  • Garasjer

  • Hytter

  • Hus

  • Næringsbygg

  • Boliger

HYTTE

Bygg Solution & Service har oppført over 70 hytter blant annet i lokalområdet og på Hemsedal.

Over nyttår,  fra januar til februar har vi 10 % på ordinær timespris på hytteprosjekter. Som total entreprenør arbeider vi tett med elektrikere, rørleggere og andre håndverkere, noe som gjør vi kan tilby tilfredsstillende avtaler. 

Ta kontakt eller ring for å realisere din drømmehytte!

254350639_255409716645664_1862205902014334477_n.jpeg

TILBYGG

Nytt tilbygg? Bygg Solution & Service hjelper deg med alt fra prosjektering og tegning, til oppføring og gjennomføring. Vi legger stor vekt på å legge til rette for hver enkelt kunde, uansett behov.

.

REHABILITERING

Lenge tenkt på å renovere det gamle huset eller pusse opp noen rom? Bygg Solution bidrar til helhetlige rehabiliteringer for alle typer bygg. Med våre samarbeidspartnere får du alltid komplette løsninger og gode rammebetingelser. ​

Ring oss for en uforpliktende samtale eller fyll ut kontaktskjema med din henvendelse.

EN ENKEL PROSESS

  1. Ta kontakt: Slå på tråden eller send oss en melding via nettsiden så ringer vi deg tilbake slik at vi kan ta en prat om ditt neste spennende prosjekt.

  2. Pristilbud og befaring: Når det gjelder mindre jobber kan vi ofte gi en prisantydning på telefonen, men når det gjelder mer omfattende prosjekter foretrekker vi å komme på befaring. Vi tilpasser deretter et pristilbud ut ifra budsjettet ditt og skreddersyr en løsning basert på ditt individuelle behov. Pristilbudet er naturligvis uforpliktende, og du velger selv om du velger å gå videre.

  3. Planlegging: Under planleggingsfasen lager vi en detaljert prosjektplan for hele prosjektet. Som kunde er du naturligvis med på hele prosessen, og tar del i alle beslutningene. Vi velger deretter ut samarbeidspartner og setter sammen et team basert på våre egne ansatte og eksterne partnere for å oppnå et best mulig resultat.

  4. Prosjektutførelse: Under hele prosjektet legger vi vekt på å holde kunden kontinuerlig oppdatert. Vi legger stor vekt på kvalitetssikring gjennom hele prosessen.

  5. Besiktigelse og opprydning: Den siste delen av prosessen består av besiktigelse, og naturligvis sørger vi for å rydde godt opp etter oss!

byggefirma hønefoss
byggefirma hønefoss
bottom of page