Bygg Solution & Service AS

Tjenester

tømrerfirma hønefoss

Nybygg

Bygg Solution & Service AS har mer enn 10 års erfaring og bred kompetanse når det gjelder oppføring av nybygg både når det gjelder privatboliger, næringsbygg og fritidsboliger. Vi arbeider gjerne som totalentreprenør og jobber tett opp mot et kvalifisert nettverk av samarbeidspartnere. Ta kontakt i dag for ditt neste nybyggprosjekt!

tømrerfirma hønefoss

Renovering

Ingen jobb er for stor eller for liten når det gjelder oppussing og renovering. Enten du ønsker deg nytt bad eller kjøkken finner vi frem til en løsning som passer best for deg. Vi sørger for at du alltid får et spesifisert pristilbud slik at vi unngår overraskelser underveis i prosessen.

tømrerfirma hønefoss

Tilbygg

Vi i Bygg Solution & Service AS legger stor vekt på å spesialtilpasse hver enkelt løsning for kunden, og kommer gjerne på befaring for å finne frem til best mulig løsning for tilbygget. Sammen legger vi en plan på hvordan tilbygget skal tilpasses resten av boligen, og slik at du får en skreddersydd løsning som du er mest mulig fornøyd med.

tømrerfirma hønefoss

Annet

Usikker på om vi dekker ditt neste prosjekt? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi dekker det meste enten det gjelder maling, flislegging, betongarbeid eller utleie av kvalifiserte arbeidere.

På grunn av god planlegging klarer vi å forhindre uforutsette problemer.

Ring oss i dag eller be om et tilbud for å diskutere dine behov
Bygg Solution & Service AS

Hvordan vi jobber:

  1. Ta kontakt: Slå på tråden eller send oss en melding via nettsiden så ringer vi deg tilbake slik at vi kan ta en prat om ditt neste spennende prosjekt.

  2. Pristilbud og befaring: Når det gjelder mindre jobber kan vi ofte gi en prisantydning på telefonen, men når det gjelder mer omfattende prosjekter foretrekker vi å komme på befaring. Vi tilpasser deretter et pristilbud ut ifra budsjettet ditt og skreddersyr en løsning basert på ditt individuelle behov. Pristilbudet er naturligvis uforpliktende, og du velger selv om du velger å gå videre.

  3. Planlegging: Under planleggingsfasen lager vi en detaljert prosjektplan for hele prosjektet. Som kunde er du naturligvis med på hele prosessen, og tar del i alle beslutningene. Vi velger deretter ut samarbeidspartner og setter sammen et team basert på våre egne ansatte og eksterne partnere for å oppnå et best mulig resultat.

  4. Prosjektutførelse: Under hele prosjektet legger vi vekt på å holde kunden kontinuerlig oppdatert om fremdriften på prosjektet. På grunn av god planlegging klarer vi å forhindre uforutsette problemer. Vi legger dessuten stor vekt på kvalitetssikring gjennom hele prosessen.

  5. Besiktigelse og opprydning: Den siste delen av prosessen består av besiktigelse, og naturligvis sørger vi for å rydde godt opp etter oss!

byggefirma hønefoss
byggefirma hønefoss